Pinkstergemeente Sion Hengelo OV


Routebeschrijving

Vanuit de richting Almelo

Op de A35 bij knooppunt Buren houdt u rechtsaan richting Delden. Neemt daarna de afslag 28 richting Hengelo-West. Aan het einde van de weg gaat u linksaf de Deldenerstraat op richting Hengelo.
Ga bij het kruispunt rechtsaf de Geerdinksweg op. Ga bij de stoplichten rechtsaf de Oelerweg op. Ga bij het kruispunt linksaf de Breemarweg op. Na 2 km gaat u bij de scherpe bocht naar links direct rechtsaf de Pruisische Veldweg op. Daarna neemt u de 2e straat rechts de Jasmijnstraat op. Aan het einde van de straat vint u aan de linkerkant het kerkgebouw van PG Sion.

Vanuit de richting Enschede

Op de Hengelosestraat richting Hengelo gaat u bij het kruispunt in Hengelo linksaf de Kuipersdijk op. Na 1 km gaat u bij de scherpe bocht naar rechts direct linksaf de Pruisische Veldweg op. Daarna neemt u de 2e straat rechts, de Jasmijnstraat. Aan het einde van de straat vindt u aan de linkerkant het kerkgebouw van PG Sion.

Vanuit de richting Oldenzaal

Neem afslag 31 Hengelo-Noord. Ga bij het kruispunt linksaf de Oldenzaalsestraat op. Ga bij het 4e stoplicht linksaf de Beethovenlaan op. Blijft deze weg volgen tot het volgende kruispunt. Ga bij dit kruispunt rechtdoor de Kuipersdijk op. Na 1 km gaat u bij de scherpe bocht naar rechts direct linksaf de Pruisische Veldweg op. Daarna neemt u de 2e straat rechts, de Jasmijnstraat. Aan het einde van de straat vindt u aan de linkerkant het kerkgebouw van PG Sion.

 

Of klik hier om uw route via googlemaps te bepalen

 

Contact

Pinkstergemeente Sion
Goudenregenstraat 43
7552 AM HENGELO

Contact
Tweet